Om

Hvem står bag?

 

Undervisningsmaterialet Cirkulær økonomi – i det cirkulære samfund er blevet til i forbindelse med forskningsprojektet Bæredygtig Produktion 3.0. Forskningsprojektet var forankret på Aalborg Universitet og omfattede 20 demonstrationsprojekter, hvor forretningsstrategier for cirkulær økonomi blev udviklet og implementeret. Projektet blev ledet af professor Arne Remmen fra Institut for Planlægning og lektor Michael Søgaard Jørgensen og  var tilknyttet AAUs Center for Design, Innovation og Bæredygtig Omstilling (DIST).

 

Undervisningsmaterialets indhold (tekst, foto og grafik) er udarbejdet af geograf Hans Henrik Samuelsen, der siden 2014 har været tilknyttet AAU/DIST som ekstern samarbejdspartner.

 

For at sikre materialets brugbarhed og opfyldning af ministerielle krav på STX-samfundsfag mv. har gymnasielærer Troels Gaihede bidraget som fagkonsulent.

 

De fire kortfilm er udarbejdet af Alphafilm & Kommunikation med Katja Søgård Johansen som projektleder.

 

Cirksam.dk er støttet af "Uddannelses- og Forskningsministeriets udlodningsmidler" og "Ministeriet for Børn, Undervisning og Ligestillings udlodningsmidler".